Resultaten voor meta keywords

meta keywords
Meta keywords omschrijven de inhoud van je pagina Karel Geenen.
Op deze manier krijg je een meta keywords tag. In deze meta keywords tag kun je de belangrijkste sleutelwoorden zetten waarover de inhoud van jouw pagina gaat. De keywords moeten wel daadwerkelijk terug komen in de tekst van je pagina. Het zijn losse keywords die tussen kommas moeten worden geplaatst. Het belangrijkste woord dient vooraan te staan.
Uitleg over de meta name keywords tag.
Je hebt een website met meerdere paginas. Allemaal digitale bladzijdes vol met teksten. Je wilt in je teksten al die specifieke zoekwoorden verwerken die betrekking hebben op jouw product of dienst. Iedere pagina heeft zo zijn eigen onderwerp en dus ook eigen zoek en trefwoorden. Een samenvatting van deze in de tekst gebruikte woorden plaats je in de meta keyword tag. De meta keyword tag ziet er zo uit in de broncode. meta name keywords contentwoord anderwoord nogeenwoord.
Wat zijn META-keywords? Leer de betekenis van META-keywords.
META-keywords zijn sleutelwoorden/steekwoorden die over de inhoud van de tekst gaan. De keywords dienen paginaspecifiek te worden ingevuld zodat de keywords relevant zijn per pagina. De keywords die worden ingevuld moeten ook daadwerkelijk voorkomen in de tekst van die pagina. De keywords worden in een META-tag gezet en tussen elk woord moet een komma worden geplaatst. Het belangrijkste woord dient als eerste genoemd te worden. Een voorbeeld van en een meta keyword tag is. Tegenwoordig kijken zoekmachines amper nog naar de META-keywords.
Meta keywords spelen geen rol in SEO InterPedia.
U kunt schrijven wat u wilt in de meta keywords maar zoekmachines bepalen zelf waar de pagina over gaat en hoe relevant de inhoud is. Is het gebruik van meta keywords illegaal? Het gebruik van meta keywords heeft geen enkel effect dus ook geen negatief effect. Je komt ze nog steeds tegen websites waarbij iedere pagina een groot aantal meta key words bevat. Voor SEO specialisten vaak een signaal dat er iemand aan het werk is geweest die niet echt begrijpt hoe SEO werkt. Gelukkig kan het geen kwaad maar het is jammer van het werk. Is er een andere reden om meta keywords te gebruiken? Het invoegen van een meta keyword is soms handig voor intern gebruik.
Meta-keywords? Geen tijd aan verspillen!
Vroeger waren de meta-keywords dan ook wel belangrijk. Je voerde hier de zoektermen in waar je op gevonden wilde worden en vervolgens gaf Google je een mooie positie op die keywords. Maar dat gebeurde ook als je website eigenlijk helemaal niet relevant was voor die zoekterm. En daar ging het dan ook mis. Er werd flink misbruik van gemaakt. De meta-keyword tag werd volgepropt met keywords waar veel op werd gezocht. Met je sanitair webshop hoog ranken op Britney Spears is natuurlijk niet erg logisch. In 2009 heeft Google daarom besloten om meta-keywords niet meer mee te nemen bij de ranking van websites.
Meta keywords hebben geen SEO waarde! IQ Leads.
Het gebruik van metatags is een van de belangrijkste stappen in het optimaliseren van je website of webshop. Deze metatags bestaan uit de onderstaande onderdelen Meta keywords. Geen metas gebruiken is echt eeuwig zonde. Geen optimalisatie is compleet zonder een complete en juiste invulling van meta tags. Het is zelfs zo dat wanneer je de meta description niet invult Google zelf een stuk tekst van je website plukt en dat plaatst als meta description. Dat geeft aan hoe belangrijk metas zijn. De reden waarom je zelf je meta description in moet vullen is omdat dit je sales pitch is in de zoekresultaten van Google. Deze verschijnt dus hier.
Meta-keywords Gebruik jij ze nog? Niet doen! SEO door Robert. Meta-keywords Gebruik jij ze nog? Niet doen! SEO door Robert.
Tags Bing Google Meta-tags SEO. Posted by Robert van Heerde. Robert van Heerde is SEO specialist bij Internetbureau Vsee en eigenaar van het blog SEOdoorRobert.nl. Meta keywords hebben nog nooit een rol gespeeld bij Google. Er is dus geen sprake van een verandering. Zie dit artikel met een uitleg van Googles Matt Cutts. mei 21 2013 at 535 pm Beantwoorden. Bedankt voor je reactie Rolf. Je bent alleen de link vergeten. mei 23 2013 at 1135 am Beantwoorden. Hoi Robert ik was zojuist bezig met het invullen van meta keywords totdat ik op internet meer info hierover zocht en jou site tegenkwam. Thanx voor de info.
Metatag Wikipedia.
Tegenwoordig maken ook andere standaarden gebruik van metatags bijvoorbeeld het Resource Description Framework. Deze metatags verschaffen meer informatie over de pagina zoals keywords sleutelwoorden die handig zijn voor zoekmachines of description een korte beschrijving van de pagina. Metatags kunnen ook zorgen voor paginaspecifieke taken zoals het automatisch laden van een ander HTML-document. In het begin van het world wide web werden metatags veel gebruikt om informatie over bepaalde webpaginas op te nemen in de pagina zelf. De auteurs van de pagina gaven kort een beschrijving van de pagina en enkele steekwoorden. Bij een fictieve webpagina van een roeivereniging zouden de metatags als volgt kunnen luiden. meta namedescription contentDe website van Roeivereniging de Spetters.
Gebruikt Google de meta keywords voor SEO teksten nog?
Wat zijn meta keywords? Wat zijn dat eigenlijk de meta keywords? Het gaat om een deel van de meta-informatie die een zoekmachine aangeeft waar een pagina over gaat. Een aantal jaar geleden gold het als belangrijke informatie over een pagina. Google slaagde er destijds veel minder goed in om aan de hand van de content zelf na te gaan waar een pagina over gaat. In plaats daarvan gebruikte het onder andere de meta keywords om te bepalen dat deze pagina bijvoorbeeld gaat over het schrijven van SEO teksten met in het bijzonder het gebruik van meta keywords binnen de meta-informatie.

Contacteer ons