Resultaten voor meta keywords

meta keywords
Meta keywords omschrijven de inhoud van je pagina Karel Geenen.
Meta keywords kun je in de head van je title zetten in de broncode. Op deze manier krijg je een meta keywords tag. In deze meta keywords tag kun je de belangrijkste sleutelwoorden zetten waarover de inhoud van jouw pagina gaat.
Meta keywords tag nog gebruiken of niet?
Daarbij is het nog wel van belang om een meta title en meta description te gebruiken. De meta title staat bovenaan de informatie over je website in de zoekmachine en daaronder wordt de meta description weergegeven. Meta keywords bestaan uit een opsomming van de belangrijkste zoekwoorden, maar zijn niet te zien in de resultaten van de zoekmachine.
Zijn Metatags nodig voor een goede positie in Google? Van Eldijk. Meta Tag Example.
Mijn ervaring is dat wanneer je een goede meta description gebruikt, die op een natuurlijke manier je keywords bevatten, Google deze in heel veel gevallen wel gewoon toont. Google adviseert zelf trouwens ook om voor iedere pagina een meta description in te vullen: https//support.google.com/webmasters/answer/35624hlnl.
Meta keywords zijn niet van belang bij SEO Control.
Dat meta keywords niet van belang zijn bij zoekmachine optimalisatie, wil niet zeggen dat dit geldt voor alle metatags. Tags die wél van invloed zijn voor een goede positie in zoekmachines, zijn bijvoorbeeld de meta description en de title tag.
Zijn meta-keywords belangrijk voor SEO? SEO Zwolle.
Zijn meta-keywords belangrijk voor SEO? Download Gratis SEO Handleiding. Maak je website beter vindbaar met ContentKing Review. Update je website voor een frisse, nieuwe SEO-start. Screaming Frog SEO Spider: de ultieme SEO-tool? Iedereen kan ontwerpen met Canva aanrader! Zijn meta-keywords belangrijk voor SEO?
Uitleg over de meta name keywords tag.
aanmelden bing broncode content description google herman den blijker html http-equiv hulp invloed keyword keywords maken meta meta-tag meta-tags meta name metatag metatags mobiel mobiele mobile name optimalisatie overzicht ranking search seo site sitebouw spiders submit tag tags tips titel trefwoorden uitleg update url website zoeken zoekmachine zoekmachines.
Wat zijn: Meta keywords? Maxlead.
Wat zijn: Meta keywords? Meta keywords zijn woorden die ingevuld kunnen worden in de header van een pagina. Maar voor je verder leest: meta keywords hebben niks meer te maken met SEO. Vroeger, in een nog grijzer SEO-verleden, werden keywords ingevuld om aan te geven waar een pagina over ging.:
Meta-keywords: Gebruik jij ze nog? Niet doen! SEO door Robert. Meta-keywords: Gebruik jij ze nog? Niet doen! SEO door Robert.
Je bent alleen de link vergeten. mei 23, 2013 at 1135: am Beantwoorden. Hoi Robert, ik was zojuist bezig met het invullen van meta keywords, totdat ik op internet meer info hierover zocht en jou site tegenkwam. Thanx voor de info.
Meta-keywords? Geen tijd aan verspillen!
Daarnaast vormt de meta-title samen met de meta-description je zoekresultaat in Google. Aangezien dit toch je online visitekaartje is, zou ik hier wel aandacht aan besteden. Met onze gratis Meta-Tag generator maak je eenvoudig een mooi en aantrekkelijk zoekresultaat. Meta Description Meta Keywords meta-tag meta-title.
Vier meta tags die er wél toe doen voor SEO Marketingfacts.
@ gerben @ Christiaan idd, Tagclouds. heet heeft niks met meta data te maken, maar kan wel als vervanging dienen voor de meta keywords. geplaatst op 14-10-2009 om 1003.: Lijkt me geen vervanger voor de Meta Keywords, het is gewoon een manier om content in een breder perspectief te distribueren in zoekmachines, maar een vervanger van metakeywords is het zeker niet.

Contacteer ons