Resultaten voor meta keywords

meta keywords
Meta keywords omschrijven de inhoud van je pagina Karel Geenen.
Meta keywords kun je in de head van je title zetten in de broncode. Op deze manier krijg je een meta keywords tag. In deze meta keywords tag kun je de belangrijkste sleutelwoorden zetten waarover de inhoud van jouw pagina gaat.
Uitleg over de meta name keywords tag.
aanmelden bing broncode content description google herman den blijker html http-equiv hulp invloed keyword keywords maken meta meta-tag meta-tags meta name metatag metatags mobiel mobiele mobile name optimalisatie overzicht ranking search seo site sitebouw spiders submit tag tags tips titel trefwoorden uitleg update url website zoeken zoekmachine zoekmachines.
Meta title, meta description meta keywords De Complete Gids met Tips.
In deze complete gids leren we je wat meta titles, meta descriptions en meta keywords zijn. Je komt te weten hoe ze te gebruiken of in het geval van meta keywords waarom je ze best kan mijden als de pest.
Meta keywords spelen geen rol in SEO InterPedia.
Plaats de zoektermen van de betreffende pagina in het veld voor meta keywords en uw opvolger of collega weet precies waar de pagina op geoptimaliseerd is. De uitleg van Google zelf over meta keywords en waarom ze niet gebruikt worden.:
Is er een verschil tussen Keywords en Meta keywords? Websteen geeft antwoord!
Moet je meta keywords gebruiken? Tegenwoordig kijkt Google niet meer naar meta keywords omdat er veel misbruik van werd gemaakt. De relevantie van de meta keywords was ver te zoeken omdat er destijds alleen maar werd gekeken naar het zoekvolume van de zoekwoorden.
Waarom u best stopt met uitgebreide meta keyword-tags op uw website De Digitale Versnelling.
Zoekmachines lezen de paginas en filteren zelf de boodschap op basis van titels, tussentitels, tekst en zelfs beelden. De bekende SEO-plugin Yoast heeft het over de uselessness of meta keywords for SEO. Want bij Bing werkt verkeerd gebruik zelfs negatief, aldus de website Letterzaken. Verwijder uw meta keyword-tags.
Meta keywords tag nog gebruiken of niet?
Daarbij is het nog wel van belang om een meta title en meta description te gebruiken. De meta title staat bovenaan de informatie over je website in de zoekmachine en daaronder wordt de meta description weergegeven. Meta keywords bestaan uit een opsomming van de belangrijkste zoekwoorden, maar zijn niet te zien in de resultaten van de zoekmachine.

Contacteer ons